“Pensament invers, bogeria conscient” de Manel Vinyals

Hi ha la creença que els pensaments, conscients o inconscients, influeixen sobre les vides de les persones. Algú li va dir un dia a Manel Vinyals que ell tenia ‘el secret’, que no és res més que la capacitat de fer créixer tot allò que toca o que l’envolta. El destí va voler que fos empresari i va fer créixer la seva empresa, però si haguera estat professor hauria fet créixer l’harmonia a l’aula o si haguera estat jardiner hauria fet brotar ufanoses les flors del seu jardí. Es pot contagiar aquesta manera de viure i de prendre decisions? En aquesta sessió, Vinyals ens parlarà dels seus orígens, i de com un dia va descobrir que la seva vida era una successió de sortides imprevistes del mapa de pensament convencional. Ell ho ha aplicat a la seva empresa -que és una de les que a la Sénia ha continuat creixent en els anys més durs de la crisi-, però diu que també és aplicable a la parella, a la família o al territori.

En un terreny àrid i despoblat, enmig de les oliveres, ha aconseguit crear una empresa amb impacte internacional. Com? Confiant que allò que tenim d’únic cadascú és valuós per la resta. El poble, la comunitat i els col·lectius comencen a brillar si actuen sobre la base de les possibilitats.

Al Fòrum del Talent plantejarem una immersió en les històries de vida dels participants per disseccionar quines interseccions vitals han estat marcades per la bogeria conscient i les conseqüències que s’hi han derivat.


Dia: 17 d’octubre.
Horari: 16:30h.
Lloc: Sala Emili Vives del Consell Comarcal del Montsià (Pl. Lluís Companys. 43870 Amposta).

Inscripcions (enllaç)