Mudar la pell en els trànsits – Diàspora Ebrenca

Un diàleg intergeneracional sobre la mobilitat
Diàspora Ebrenca

No hi ha altra manera de passar a l’edat adulta que negant allò que havíem estat, convertint-nos en una cosa ben diferent . El trànsit del poble a la ciutat o de la ciutat al poble té moltes coses en comú amb un canvi de pell. Mudar de pell per començar una nova vida, tant si el camí és d’anada com de tornada.

Conscients que hem superat el debat binari sobre què és millor si el camp o la ciutat, el nostre interès és que persones de diverses edats vinculades amb el món artístic expliquin els seus processos vitals que en moltes ocasions tracen camins discontinus; d’arrencades i accelerades en els dos sentits. En aquests desplaçaments estan implicats el canvi de cercle social; l’estil de vida, i també l’estructura social o familiar.

Ara, el col·lapse de molts models urbans, dibuixa formes de vida híbrides on ja no hi cap el concepte d’establir-se definitivament. On volem viure en cada moment i per què? És una decisió individual o col·lectiva?

Parlarem de tot això amb persones de diferents edats i enmig d’una exposició anomenada La Muda, obra de Josep Piñol i Greta Díaz, que tracta precisament de com aquestes transformacions vitals conscients i inconscients afecten els artistes. Amb les intervencions de l’il·lustrador Ignasi Blanch, la pintora Elisabeth Sabala, la periodista Alba Forés, els artistes Josep Piñol i Greta Díaz i la periodista Anna Zaera com a moderadora.

L’Agència té l’ojectiu a través d’aquesta sessió de fomentar el debat sobre el desenvolupament cultural, econòmic i social al territori.

Quan? El dimarts 6 d’abril de 2021, a les 18 hores.
On? Centre d’Art Lo Pati (presencial)

Cal inscripció a: http://bit.ly/ForumT_3.
Aforament limitat segons la capacitat de l’espai i les normes Covid-19 

Aquesta edició del Fòrum del Talent consta de dues sessions més.
Descarrega’t el programa sencer