“Trobant el fil del nostre projecte vital” amb David Cortès

Ens passem la vida pensant que volem trobar el nostre camí, saber qui som i trobar la nostra singularitat, però aquesta recerca és un recorregut que en moltes ocasions ocupa tota una vida. En aquesta sessió que tindrà lloc a l’Escola d’Art i Disseny d’Amposta (ESARDI) connectarem, amb l’ajuda dels artistes, amb allò que ens fa únics per apropar-nos al nostre projecte vital.

Vivim constantment exposats a molta informació sobre el món; les xarxes socials, els mitjans de comunicació, els productes culturals, la possibilitat de conèixer altres països i territoris. Una informació que va acompanyada d’un sistema de valors sobre el que està bé i el que està malament. Molts cops, aquest flux d’estímuls i obligacions més enllà d’obrir-nos ens porta a la indecisió. Una indecisió que és una barreja de submissió a l’autoritat i a la pressió de l’entorn. Decideix ara! Corre! De pressa!

En aquesta sessió, David Cortés que és educador per vocació i mestre de professió, ens explicarà a través de la seva experiència, les etapes del procés creatiu i ens proposarà idees per tornar al nostre centre més sòlid. Aïllar-nos del ramat ens pot ajudar a connectar amb els propis talents i detectar el fons sinceríssim i despullat del jo personal.

Aquesta sessió tindrà lloc a una de les sales de creació d’ESARDI, un emplaçament de formació de talent artístic que ens ajudarà a aproximar-nos al concepte de pensament crític. 
Comptarem amb testimonis de joves artistes i professors que ens parlaran del procés creatiu en primera persona.


Dia: 11 de desembre.
Horari: 16:30h.
Lloc: Escola d’Art i Disseny d’Amposta (ESARDI).

Inscripcions (enllaç)