‘Persones i organitzacions’ – 29/06/2016

Amalio Rey 2

El lideratge tradicional troba moltes dificultats per a connectar amb els nous models d’innovació, que ara són col·laboratius (en xarxa), oberts, àgils, intensius en coneixement i  centrats en les persones.

Ja no ens val l’imaginari del responsable que mai s’equivoca, amb un carisma imparable i amb  habilitats sobrenaturals que li permeten conduir l’equip cap a l’èxit, ni tampoc l’èpica bel·licista i testosterònica del líder acaparador de portades.

El món està canviant i demanda un model de lideratge que es preocupi per facilitar una distribució del poder més equitatiu.

Programa

Conferència:

El lideratge humanista per innovar a les organitzacions, a càrrec d’Amalio Rey.

Ha dissenyat una eina pràctica, el “Canvas del lideratge innovador“, que s’articula a través d’una sèrie d’atributs i competències que cal desenvolupar. Aquest canvas és simplement una estructura, que permet pensar de manera ordenada en competències (fortaleses i debilitats). Es pot treballar com una eina de reflexió individual, però també a través de la reflexió col·lectiva. El canvas s’ha concebut com un full de ruta que es pot treballar seguint diferents itineraris. Cadascú pot centrar-se en els blocs que senti que necessita millorar més. No cal ser bo en tot.  Aquest serà l’eix central de la sessió del Fòrum.

Taller pràctic

A càrrec d’Albert  Arques, Training & Development Supervisor  Nypro Plasticos Castella

Data: 29/06/2016

Hora: de 16:00 a 20:00 h

Emplaçament:
CONSELL COMARCAL DEL MONTSIÀ

Pl. Lluís Companys, s/n, 43870 – Amposta

Contacta: Telf.: +34 977 704 371
e-mail: censempresarial @ montsia.cat

INSCRIPCIONS

Inscriute al Fòrum del Talent